Snabb leverans

Whiteboard Premium 60 x 90 cm - Emalj - Magnetisk

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

En whiteboardtavla som tar din kontorsinredning till nästa nivå? Välj då en premium whiteboardtavla! Skrivytan på den här tavlan är tillverkad av torr raderbar emaljerad stålplåt. Detta är lämpligt för mycket intensiv användning. Emaljskiktet är reptåligt och långlivat. Dessutom har tavlan en magnetisk effekt som gör det enkelt att hänga upp anteckningar. Perfekt för kontoret, skolan eller hemmakontoret.

60x90 cm whiteboardtavla

En magnetisk whiteboardtavla är ett funktionellt komplement till ditt arbets- eller mötesrum. Den vita ytan i kombination med den silverfärgade aluminiumkanten ger ett professionellt intryck. Aluminiumramen ger inte bara tavlan ett vackert utseende, den förhindrar också skador och ser till att inget bläck hamnar på väggen.

Whiteboardtavlan levereras som standard med ett pennfack för dina markers och suddgummi. Kombinera whiteboardtavlan med magneter för att hänga upp anteckningar på papper, foton eller andra tillbehör på din tavla.

Whiteboard premium tillverkad av emaljerat stål

Skrivytan på denna tavla är tillverkad av emaljerat stål. Emalj är en typ av glasskikt som appliceras på en stålplatta under mycket hög temperatur. Detta är ett reptåligt och färgbeständigt skikt för många års enkel användning. Till skillnad från en målad stålplåt är en emaljerad plåt lämplig för mycket intensiv användning.

Gör du dagliga anteckningar under möten eller ett dagligt schema? Med denna whiteboardtavla behöver du inte längre slösa papper. Använd en whiteboardmarkör för att skriva dina anteckningar på tavlan. Vill du göra justeringar i dina anteckningar eller göra en ny anteckning? Skrivytan kan enkelt torkas av med ett whiteboard suddgummi.

Magnetisk whiteboardtavla 60x90 cm

Fördelarna med en premium whiteboardtavla:

✓ Lämplig för intensiv användning
✓ Reptålig för många års användarglädje
✓ Stark magnetisk effekt
✓ Skrivbar med whiteboardmarkers och torr raderbar
✓ Horisontell och vertikal montering möjlig
✓ Aluminiumram inklusive avtagbar pennfack
✓ 20 års garanti på skrivytan*

Montering av whiteboardtavla emalj

Whiteboardtavlan levereras med monteringsmaterial som standard. Tavlan kan monteras på väggen på två sätt. Aluminiumramen har hörn av plast. Detta gör att du kan montera de medföljande skruvarna i väggen.

Är det inte möjligt att fästa tavlan i alla hörn? Då kan du använda krokarna. Dessa fäster du enkelt på väggen och därefter klickar du fast whiteboardtavlan mellan krokarna. Med dessa krokar kan du enkelt ta bort whiteboardtavlan från väggen utan att behöva demontera skruvarna. Tavlan kan monteras både horisontellt och vertikalt.

Egenskaper för magnetisk skrivtavla

Mått 60x90 cm
Tjocklek 17 mm
Skrivyta
Emalj
Färg Vit
Montering Väggmontering
InkluderarMonteringsmaterial och pennfack
Garanti 20 år*

*vid normal användning med lämpliga skrivtillbehör enligt riktlinjerna

Mer information
SKU PEW6090E
EAN 8720704606354
Färg Vit
Dimensioner 60 x 90 cm
Materiaal Emaljerad
Ram Aluminium silver
Magneethoudend Ja
Skrivbart 1-sida
Whiteboard typ Väggmontering
Nedladdningar
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss