Snabb leverans

Whiteboard med svart ram - magnetisk - 100x150 cm

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Letar du efter en modern whiteboardtavla för kontoret, skolan eller hemmet? Då är den här whiteboardtavlan med svart profil ett utmärkt val. Tavlan har ett bra pris- och kvalitetsförhållande och lämpar sig för veckovis användning vid till exempel möten och brainstorming. Whiteboardtavlan är torrtorkbar och magnetisk.

Whiteboard med svart kant 100x150 cm

Den här magnetiska whiteboardtavlan är tillverkad av lackerat stål av hög kvalitet. Därför kan man lätt skriva på skrivytan med whiteboardmarkörer. Dessa anteckningar kan raderas med hjälp av ett speciellt suddgummi, en torr mikrofiberduk eller engångsdukar. Dessa produkter finns bland våra tillbehör.

Den svarta aluminiumramen ger inte bara tavlan ett snyggt utseende, den förhindrar också skador och ser till att inget bläck hamnar på väggen när du skriver eller raderar. Tack vare den starka magnetiska effekten kan anteckningar eller dokument fästas på tavlan med hjälp av magneter. Whiteboardmarkerare kan placeras i det avtagbara pennfacket längst ner på tavlan.

Magnetisk whiteboard 100x150 cm

+ Lätt attanvända+
Inklusive avtagbart pennfack+
Horisontell eller vertikal montering+
Modern svart aluminiumram


-olämplig för mycket intensiv användning*-
Ganska reptålig*

*Letar du efter en whiteboard för intensiv användning? Välj då en whiteboardtavla med en yta av emalj. Emaljstål är reptåligt och lämpar sig för mycket intensiv användning.

Montering
Den här whiteboardtavlan kan monteras på två sätt, både horisontellt och vertikalt. Aluminiumramen har fyra hörn där du kan fästa skruvar på väggen. Fördelen med detta är att det är lättare att borra hål i väggen på rätt ställen. Skruvar och pluggar ingår.

Tjocklek 1,2 cmInklusive
monteringsmaterial JaMått på
skrivytan

95,6 x 145,6 cm

Magneter och whiteboardmarkör ingår inte.

Mer information
SKU 645490
EAN 8720704603766
Färg Vit
Dimensioner 100 x 150 cm
Materiaal Lackerat stål
Ram Aluminium sort
Magneethoudend Ja
Skrivbart 1-sida
Whiteboard typ Väggmontering
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss